checkbox

Mere end 250 nøgletal i grafik

Du vælger nemt de nøgletal, der er vigtigst for din forretning, og får løbende en tydelig grafisk præsentation, hvor du kan følge og sammenligne dem med de opsatte mål.

checkbox

Samlet grafik og drill-down

Med finsit kan du med et par klik få et grafisk fugleperspektiv over hele din revisionsforretning, ned til oplysninger om individuelle transaktioner for at se præcis, hvordan hver forretningsbegivenhed påvirker resultatet og forretningens udvikling.

checkbox

Let forståelige visuelle grafer

Med finsit bliver det nemmere at forstå økonomien, når tallene bliver præsenteret grafisk. Du kan også vælge at se klassiske økonomirapporter.

Aktuelle tal

Grafisk præsentation af økonomi og nøgletal

Det er sjovere at kigge på økonomien, når den præsenteres grafisk. Brugerne fortæller, at det er meget nemmere at komme i gang, at de kigger på tallene oftere og forstår økonomien bedre, hvilket fører til bedre forretningsbeslutninger. Eftersom finsit bliver opdateret i realtid fra regnskabsprogrammet, er tallene altid de seneste, hvilket også øger relevansen og anvendeligheden. Sammen med din revisor kan du udvælge en række nøgletal, der er vigtige for din forretning, og løbende følge dem. Så bliver det også nemt at se, hvilken retning forretningen er på vej i.

Ofte stillede spørgsmål om grafiske nøgletal

Vi har samlet svar på nogle ofte stillede spørgsmål om grafiske nøgletal. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Hvor hurtigt bliver finsit opdateret?

Med enkelte klik opdateres finsit med virksomhedens seneste bogføringsdata.

Kan jeg indtaste mine egne parametre for nøgletal?

Ja, det er f.eks. muligt at registrere antallet af medarbejdere for at beregne salg pr. medarbejder eller andre nøgletal.

Øjeblikkelig adgang til flotte økonomiske data

Vi kan tale længe om fordelene ved finsit, men det bedste er at teste det selv! Kontakt os, så hjælper vi dig med at komme i gang med at prøve finsit gratis i dag.

Prøv gratis i dag!
Prøv gratis i dag