Perioderapporter med grafik

Perioderapporter med grafik

Flotte nøgletal, grafisk præsentation og en komprimeret balance og resultatopgørelse kombineres med revisors kommentarer i en helhed på samme sted i månedsrapporten. Det giver et professionelt indtryk og gør det lettere for kunden at forstå.

Alle månedsrapporter gemmes

Alle månedsrapporter gemmes

Alle månedsrapporter bliver gemt i arkivet i finsit, hvilket gør det nemt for både revisor og kunde at finde gamle rapporter i stedet for at lede en masse e-mails igennem.
 

Færre klik pr. månedsrapport

Færre klik pr. månedsrapport

I stedet for at eksportere tal fra bogholderiet, gemme dem på computeren, vedhæfte i e-mail og skrive kommentarer, kan du sende den månedlige rapport til kunden direkte fra finsit. Færre klik og hurtigere proces!

Professionelle månedlige rapporter

Kvalitetssikret månedsrapportering til kunden

Ved at arbejde med Perioderapporter i finsit til månedlig rapportering, får din forretning en kvalitetssikret måde at kommunikere med kunderne på. Det er nemt at overdrage opgaver fra en anden revisor, da alle tidligere månedlige rapporter er gemt i arkivet. At arbejde digitalt med månedsrapporter er et skridt mod at indføre en digital arbejdsmetode, der er let at tage til sig for revisoren. Tidsbesparelsen er øjeblikkelig, da det betyder meget færre klik at arbejde på denne måde. Det bliver meget nemmere at komme videre med andre tiltag på forretningens digitaliserings- og strømliningsrejse. Med finsit er det også lettere at dele opgaver på et kontor eller mellem forskellige kontorer, da al information er tilgængelig i værktøjet, i stedet for i forskellige medarbejderes mailbokse.

Ofte stillede spørgsmål om perioderapporter

Det er nemt at komme i gang med Perioderapporter, og programmet er intuitivt og let at forstå. De spørgsmål, der opstår, skyldes normalt uklarheder i de interne rutiner, hvor det kan være nødvendigt med en proces til at standardisere arbejdet.

Kan jeg bruge perioderapporter for en hvilken som helst periode?

Ja, du kan vælge at lave rapporter med den frekvens, du selv ønsker. De fleste sender rapporter på månedsbasis, men det kan også sagtens gøres på årsbasis.

Hvor meget tid sparer jeg ved at bruge månedsrapporter?

 Tidstudier har vist, at du sparer ca. 10 minutter pr. kunde ved at arbejde med månedsrapporter i finsit.

Er der andre fordele ved perioderapporter?

Ja, fordi alle revisorer arbejder på samme måde, skaber det en ensartet og høj kvalitet for alle kunder.

Øjeblikkelig adgang til flotte økonomiske data

Med finsit forvandler du økonomiske data til grafik, der bidrager med ny forretningsindsigt.

Prøv gratis i dag!
Prøv gratis i dag