Integration til e-conomic

Integration til e-conomic

Al bogføringsdata fra e-conomic importeres direkte til finsit. I finsit er e-conomics standardkontoplaner tilgængelige, hvorfor importen kan begrænses til få klik.

  • For dig der administrerer bogføring i e-conomic
  • Cloudbaseret og altid tilgængeligt
  • Enkelt og brugervenligt
Læs mere om integration til e-conomic

Integration til e-conomic

Du kan her se, hvordan overførslen foregår samt få et lille indblik i finsits mange muligheder og design.

Al data hentes direkte fra e-conomic gennem fem enkle trin.
I finsit er e-conomics standardkontoplaner tilgængelige, hvorfor importen kan begrænses til få klik.
Du kan ubesværet importere alle de år, du ønsker.
På under 1 minut er al din regnskabsdata overført fra e-conomic til finsit.

I finsit får du overblik over:

  • Bogføring

  • Nøgletal

  • Grafer

  • Tilpassede rapporter

  • Dukomentdeling

  • Drilldown mm.

De vigtigste fordele ved integrationen mellem finsit og e-conomic

Letforståelige visuelle grafer

Letforståelige visuelle grafer

Med finsit er det lettere at forstå økonomien ved at præsentere tallene grafisk. Du kan også vælge at se klassiske økonomiske rapporter.

Prøv gratis
Overordnet grafik og drill-down

Overordnet grafik og drill-down

Med integrationen mellem finsit og e-conomic kan du med få klik få et grafisk fugleperspektiv af hele din virksomhed, ned til information om individuelle transaktioner, for at se nøjagtigt, hvordan hver forretningsbegivenhed påvirker resultatet og virksomhedens udvikling.

Prøv gratis
Mere end 250 grafiske nøgletal

Mere end 250 grafiske nøgletal

Du vælger let de nøgletal, der er vigtigst for præcis din virksomhed, og du får løbende en tydelig grafisk præsentation, hvor du kan følge og sammenligne nøgletallene med dine opsatte mål.

Prøv gratis
Digital kundeportal

Let tilgængeligt og sikkert med digital kundeportal

I integrationen mellem finsit og e-conomic er der mulighed for at oprette en digital kundeportal, hvor dit revisorfirma kan tilbyde dine kunder fuld adgang til alt, hvad der vedrører deres økonomi. Alt er samlet på ét sted og er tilgængeligt på både computer, smartphone eller tablet når som helst.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Mens den digitale kundeportal gør økonomien let tilgængelig for både dig og din kunde, er den altid i sikker forvaring med multifaktorgodkendelse. Kundeportalen indeholder også et fælles GDPR-sikkert dokumentarkiv, hvor både du og din kunde kan gemme dokumenter, der vedrører kunden. Ved at have al dokumentation for kunden samlet i portalen, sikrer du også arbejdet internt i dit firma, da du ikke risikerer at gå glip af noget.

Eftersom det er muligt at linke til finsit på din virksomheds egen webside, har du mulighed for at fremhæve andre tjenester for dine kunder, som din virksomhed tilbyder.

Kundeportalen øger også din virksomheds opfattede værdi hos kunden, da du får mulighed for at tilbyde mere relevant rådgivning. Derudover får du et samlet overblik over din kunderapportering og har ikke kundekommunikation spredt i forskellige medarbejderes mailbokse.
 

Komplet pakke med finsit og e-conomic

Hurtig gennemgang til verifikation - pæne og let forståelige regnskabsdata - alle dine regnskabsdata importeret på kun ét minut.

e-conomics bogføring kombineret med finsits grafiske præsentationer giver dig det bedste fra begge verdener. Et stabilt og omkostningseffektivt cloudbaseret regnskabsprogram samt flotte rapporter, der er lette at præsentere for dine kunder.

Opret automatiserede månedlige rapporter, der præsenteres i visuelle grafer, så du mere klart kan forklare, hvad dine kunder skal fokusere på. Disse skræddersyede rapporter gør det muligt at oprette nøjagtigt de rapporter, som kunden har brug for, for at styre sin virksomhed. Rapportskabelonen oprettes én gang og opdateres derefter med aktuelle tal fra bogføringen, når nye data er tilgængelige. Dermed reduceres risikoen for fejl, der ellers kunne opstå, når data eksporteres fra bogføringen for at blive sendt tilbage til en rapport via Excel. Det er også meget hurtigere at arbejde på denne måde. Du øger således både din ekspertise og sparer tid.